A Mars terraformálása: Hatalmi játszma kiegészítő

6 610 Ft

A homokviharok és a barátságtalan klíma kihívások elé állította az emberi civilizációt ami lassan növekedésnek indult a Marson.

  • Elfogyott

Várható szállítási idő: Jelenleg sajnos nem rendelhető. Kérjük érdeklődjön kollégánknál!

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Kategória: Cikkszám: T0082

Leírás

A homokviharok és a barátságtalan klíma kihívások elé állította az emberi civilizációt ami lassan növekedésnek indult a Marson. A középpontban a Terraformálási Bizottság áll melyben cégek és érdek csoportok próbálják túlkiabálni egymást. Zavaros idők ezek, ahol a cégeknek egyszerre kell kezelniük a természeti katasztrófákat a társadalmi mozgalmakat és a magas szintű politikát.
A Hatalmi játszmával megtapasztalhatod a politika zűrzavaros működését és a kezedbe veheted a világ sorsát. A küldötteiddel befolyásolhatod a döntéshozatalt a Terraformálási Bizottságban, a Globális Események pedig betekintést nyújtanak a jövőbe. Bővítsd új projektekkel az eszköztárad és válaszd ki az új cégbirodalmad!

A Hatalmi játszma A Mars terraformálása társasjáték egy haladó szintű kiegészítője. Csak az alapjátékkal együtt játszható, és kombinálható bármelyik kiegészítővel. A játékidőt kb. 30 perccel hosszabbítja meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Mars terraformálása: Hatalmi játszma kiegészítő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése